Flexwerken bevordert je netwerk

Praat jij ook al tegen je huisdier?

Boek dan snel een flexplek bij People-places Deventer of Harderwijk en praat in het vervolg met je kantoorcollega's.


Werk je vanuit huis, de zolder of een afgesloten kantoortje en ben jij het zat dat het enige contact dat je overdag hebt met je huisdier is? Boek dan een professionele werkplek bij People-places Deventer of Harderwijk, met behoud van je eigen bedrijfsidentiteit.
 
Het gevoel dat je naar binnen stapt in je “Eigen Kantoor” wordt continue behouden door de weergave van je eigen bedrijfslogo en het ontvangst door de gastheer/gastvrouw in onze ruime ontvangstruimte. Nu vraag jij je misschien af: "Verplaats ik het probleem dan niet gewoon naar een andere ruimte?". Nee, dat doe je zeker niet. De insteek van People-places is om een community te vormen, waar zzp'ers zich verbonden mee voelen en graag naar toe gaan om hun vak uit te oefenen. Contact tussen ondernemers wordt gestimuleerd door de gemeenschappelijke Plaza’s, waar je samen met andere ondernemers kunt ontbijten, lunchen en netwerken. Het delen van kennis wordt ook gestimuleerd door verschillende themabijeenkomsten, met sprekers over onderwerpen die relevant zijn voor de doelgroepen.

Door een flexplek te huren, werk je samen met andere ondernemers in een ruimte. Je huurt dus niet een eigen ruimte, maar een eigen bureau. Er zijn meerdere flexplekken beschikbaar, waardoor je al snel met verschillende professionals in een ruimte werkt. Dit zijn jouw kantoorcollega’s, met wie je te allen tijde kan netwerken. Op deze manier breid je niet alleen je zakelijke netwerk uit, maar kom je wellicht ook tot nieuwe inzichten.

Ontmoet je kantoorcollega’s
Wil jij in contact komen met je nieuwe kantoorcollega’s? Boek een flexplek op onze locatie in Deventer of Harderwijk. Dit kan o.a. in de ruimte Doesburg en op het Flexplein. Je boekt een flexplek al vanaf €5,50 per uur! Dit is inclusief Wifi, koffie/thee en professioneel ontvangst.