Vergaderruimtes in Harderwijk

Waarschijnlijk heb je het al eerder gemerkt: overleg op een andere locatie dan de bekende werkomgeving geeft een andere sfeer binnen het team. Door een andere omgeving wordt de mind-set verlegd. Er ontstaat ruimte voor meer creatieve oplossingen en acties. Met z’n allen kom je letterlijk en figuurlijk ‘out of the box’. 
 
Geen lange contracten, maar flexibel huren
Bij People-places Harderwijk vind je een flexibele en professionele plek om aan de slag te gaan. Wij bieden op dit moment drie vergaderruimtes aan, al vanaf € 16,- per uur. Vergaderruimtes die uitermate geschikt zijn voor gesprekken, overleg en teamactiviteiten. Na de grote opening in de laatste week van augustus 2016 kan jij ook gebruik gaan maken van de twee kleinere vergaderruimtes op de begane grond die wij aan zullen bieden.

Je zit bij ons niet vast aan lange huurcontracten, maar kunt binnenlopen op het moment dat het jou uitkomt. Huur vergaderruimtes flexibel per uur, dag, week of maand. 

Een vergaderruimte bij People-places Harderwijk betekent een professionele werkomgeving voor elke projectmanager, trainer of ondernemer. Liever flexibel werken in een privékantoor of netwerken in een flexruimte? Een flexplek huur je al vanaf € 6,25 per uur. Bekijk onze mogelijkheden hier.