Zakelijk en compleet verzorgd

Faciliteiten

Deventer
Gratis WiFi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
Deventer
Presenteren
Huur per dagdeel een lcd-scherm, beamer of digiboard om je presentaties professioneel op weer te geven.
Deventer
Luncharrangement
Vanaf drie personen is het in Deventer mogelijk om een lunchbox bij te boeken. Diverse luxe belegde broodjes en verse jus d’orange, vanaf € 9,- p.p.
Deventer
Gratis parkeren
Keulenstraat 12 biedt voldoende gratis parkeergelegenheid om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.
Deventer
Elektrische laadpalen
Er is een laadpunt aanwezig om je auto elektrisch op te laden.

Deventer

[email protected] Deventer is gevestigd in het Business Center Deventer op bedrijventerrein Kloosterlanden, nabij de snelweg A1 en op enkele minuten rijden van de binnenstad van Deventer. [email protected] Deventer vormt de ideale ruimte voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken. De compleet ingerichte kantoren, vergaderzalen en spreekkamers worden verhuurd per uur.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Wendy Arnoldus

Locatie

Een kantoor, coachruimte of vergaderzaal bij [email protected] Deventer betekent een professionele werkomgeving voor elke coach, trainer of ondernemer. Zo leent vergaderzaal Zuiderzee zich perfect voor bedrijfspresentaties en trainingen en in vergaderruimte Deventer kan je vergaderen in een kleinere setting. Coachruimte Dinkel is een sfeervolle ruimte die formeel en informeel werken combineert en is ook als directiekamer te gebruiken. Er is een centrale Plaza aanwezig voor de ontvangst- en pauzemomenten.

Adres

Keulenstraat 12
7418 ET Deventer
Nederland

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
Amersfoort – Nijkerk

Amersfoort – Nijkerk

Apeldoorn

Apeldoorn

Arnhem Oost

Arnhem Oost

Arnhem Zuid

Arnhem Zuid

Culemborg

Culemborg

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Harderwijk

Harderwijk

Naarden

Naarden

Utrecht

Utrecht

Zutphen

Zutphen