Membercards

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij People-places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past en werk de eerste maand gratis!* Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd onbeperkt en flexibel op onze plaza’s werken, genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina's gratis scannen, printen en kopiëren.

Een membercard heb je al vanaf €15,- per maand. Hoe duurder de ledenkaart, des te meer mogelijkheden het jou biedt. Ben jij een beginnende ondernemer die zich nog in moet schrijven bij de Kamer van Koophandel en meerdere dagen per week in een eigen ruimte wil werken? Schaf dan minimaal een membercard Gold aan, zodat wij de KvK-inschrijving voor jou kunnen verzorgen. Wil je af en toe een dagje flexwerken en netwerken met jouw kantoorcollega’s, dan past een membercard Bronze of Silver het beste bij jou. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Kijk dan snel in het besteloverzicht.

In het vervolg kun jij dus niet alleen professioneel en ontspannen aan het werk, maar ook nog eens tegen een veel lager tarief dan bij de concurrent.

 

 Bronze
€ 15,-
Silver
€ 69,-
Gold
€ 195,-
Platinum
€ 295,-
Membercards, prijs per maand*  
Met deze kaart bespaar je % ten opzichte van het los boeken van de faciliteiten38 %66 %75 % 
Voordelen van een membercard    
Onbeperkt gebruikmaken van een privékantoor
Onbeperkt gebruikmaken van een gedeelde flexwerkplek
Registratie Kamer van Koophandel (KvK)
Eigen post- en/of vestigingsadres
Postservice (inscannen/doorsturen van de post die binnenkomt op onze locatie)+ €25,-+ €25,-+ €25,-+ €25,-
Telefoonservice incl. eigen telefoonnummer voor jouw onderneming+ €60,-+ €60,-+ €60,-+ €60,-
Persoonlijke locker
Een dagdeel per maand gebruikmaken van een privékantoor4x10x 
Een dagdeel per maand gebruikmaken van een gedeelde flexwerkplek✔  2x✔  8x  
Korting op kantoren, training-, coach- en vergaderruimtes10%10%10%10%
Gratis WiFi, koffie, thee, parkeren en printen 10 pagina's per bezoek
Gratis toegang tot de Plaza (m.u.v. georganiseerde bijeenkomsten voor en door membercardhouders)
Een gastvrouw/-heer om jou en jouw bezoekers te ontvangen
 

* Let op: Onze membercards zijn persoonsgebonden! Wil je gebruik maken van de actie 'werk de eerste maand gratis', dan moet je minimaal twee maanden gebruik maken van je membercard. 
 

Zo werkt het

Start je membercard en betaal maandelijks een vast bedrag. Je geeft People-places dan toestemming om jou na je gratis proefperiode maandelijks een factuur toe te sturen van € 15 bij een Membercard Bronze, € 69 bij een Membercard Silver, € 195 bij een Membercard Gold en € 295 bij een Membercard Platinum. Je kunt eenmalig gebruik maken van de actie 'een maand gratis werken'. De maanden die daar op volgen betaal je vervolgens het volledige bedrag. Wil je de membercard opzeggen of wijzigen, dan dient u dit tijdig per mail bij ons aan te geven (minimaal een maand van tevoren). 

People-places heeft het recht om, conform de opzegtermijn waaraan de gebruiker gebonden is, de gebruikersovereenkomst eenzijdig op te zeggen.
 

Membercard bestellen


Deventer Harderwijk
De heer Mevrouw


* Je People-places membercard, gaat in wanneer je op 'Membercard bestellen' klikt. Wil je gebruikmaken van de actie 'Werk een maand gratis', moet je minimaal twee maanden een membercard afnemen. Wil je de membercard onverhoopt toch opzeggen? Stuur dan en mail naar info@people-places.nl, onder vermelding van 'stopzegging membercard'. We verrichten geen terugbetaling of creditering voor gedeeltelijke maanden.


Door op 'Membercard bestellen' te klikken en onderstaand vakje aan te vinken, verzoek je en geef je uitdrukkelijk toestemming om je People-places membercard onmiddellijk te starten, erken je dat je je herroepingsrecht verliest, en geef je ons toestemming om je maandelijkse bedrag te factureren (momenteel €15 - €295) en dat automatisch voort te zetten, totdat je opzegt.