Professioneel profileren


Binnen People-places kun jij je als zelfstandig ondernemer, coach, arbodienst of projectmanager professioneel profileren. Je waant je altijd in je eigen bedrijfsomgeving, door de vermelding van het bedrijfslogo op een LCD-scherm in onze ontvangstruimte via narrowcasting. Op deze manier krijg je het gevoel dat je je “eigen kantoor” binnen komt, terwijl je toch geniet van maximale flexibiliteit in het huren van een ruimte.

Een half uur voordat jij bij ons geboekt hebt en tot een half uur nadat je boeking afgelopen is, staat het bedrijfslogo op ons scherm vermeld. Zo weet iedereen die bij ons naar binnenloopt welke bedrijven er op dat moment in het pand gevestigd zijn.

Ook heeft elke People-places locatie een gastvrouw/-heer die de gebruikers en hun gasten professioneel ontvangt en begeleidt.

Daarnaast kunnen landelijk of regionaal opererende organisaties eenvoudig gebruik maken van een ruimte die de uitstraling heeft van hun eigen organisatie, zonder dat ze daarvoor een locatie hoeven te exploiteren.