Kantoorruimtes

Voordelig en flexibel huren

Kantoorruimtes

Als zzp’er, kleine ondernemer of accountmanager wil je natuurlijk professionaliteit uitstralen richting je klanten. Tenzij je een kantoorruimte aan huis hebt, moet je hiervoor al snel een oplossing buiten de deur zoeken. Een eigen kantoorruimte kost al snel honderden euro’s per maand en je zit vaak vast aan lange huurcontracten, terwijl je de ruimte niet eens dagelijks wilt gaan gebruiken.

Geen lange contracten, maar flexibel huren
[email protected] biedt de oplossing voor iedere zzp’er, kleine ondernemer of accountmanager die op zoek is naar een flexibele werkplek of een tijdelijke eigen kantoorruimte. Je zit bij ons niet vast aan lange huurcontracten, maar kunt binnenlopen op het moment dat het jou uitkomt. Huur werkplekken flexibel per uur, dag, week of maand; al vanaf €6,25 per uur.

Bestel een membercard op maat aan de hand van je persoonlijke situatie. Klik hier voor meer informatie. Je huurt al een kantoorruimte vanaf € 69,- per maand

Faciliteiten

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.

Persoonlijk ontvangst

Persoonlijk ontvangst

Een gastvrouw/-heer om jou en jouw bezoekers professioneel te ontvangen.

Gratis flipover

Gratis flipover

Een flipover, whiteboard en/of glasboard is gratis te gebruiken op alle locaties. Op deze manier is er altijd de mogelijkheid om aantekeningen te maken.

Presenteren met professionele apparatuur

Presenteren met professionele apparatuur

Huur per dagdeel een lcd-scherm, beamer of digiboard om je presentaties professioneel op weer te geven.

Gratis parkeren

Gratis parkeren

Bijna al onze locaties bieden voldoende gratis parkeergelegenheid om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.

Voordeliger huren

Voordeliger huren

Met een membercard kan je goedkoop en zonder zorgen flexibel werken. Kies de membercard die bij jou past en werk de eerste maand gratis.

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.

nijkerk_locatie

Amersfoort - Nijkerk

locatie_apeldoorn_teuge

Apeldoorn - Teuge

locatie_arnhem_oost_cover

Arnhem Oost

locatie_arnhem_cover

Arnhem Zuid

deventer_locatie

Deventer

locatie_harderwijk

Harderwijk

locatie_pp_naarden

Naarden

locatie_utrecht

Utrecht

locatie_zutphen

Zutphen