Over [email protected]

enjoy.doing.business

[email protected]

[email protected] is meer dan een aanbieder van flexibele vergader- en/of kantoorruimtes. Het is een plek waar je als ambitieuze ondernemer flexibel kunt werken en vergaderen in een professionele werkomgeving. Kom tegelijkertijd in contact met andere ondernemers.

Je kan flexibel werken op verschillende locaties in Nederland, met behoud van je eigen bedrijfsidentiteit. Zo wordt het gevoel van binnenkomen bij “je eigen kantoor” continue behouden door de weergave van je eigen bedrijfslogo en de ontvangst door de gastheer/gastvrouw. Dit alles is mogelijk door de samenwerking van verschillende locaties binnen de [email protected] formule. Tevens kun je overal eenvoudig afrekenen met behulp van iDEAL, factuur of creditcard.

Ondersteunende diensten op maat met ‘Module Eigen Kantoor’
Door ook ondersteunende diensten op maat aan te bieden in de ‘Module Eigen Kantoor’, word je ‘ontzorgd’ van alle zaken waar je als (startende) ondernemer mee wordt geconfronteerd. Denk hierbij aan secretariële of administratieve ondersteuning. [email protected] stelt deze faciliteiten gratis, of tegen een laag tarief ter beschikking. Hierdoor kun je als kleine ondernemer sneller en tegen veel lagere kosten doorgroeien naar een professionele onderneming.

Kennismaken met ons concept
Wil jij een vergaderzaal of kantoorruimte eerst een keer bekijken voordat je er een coachsessie, training of sollicitatiegesprek inplant? Onze gastheer/-vrouwen staan op elk moment van de dag voor je klaar om je op een van onze locaties een rondleiding te geven. We kunnen je dan meer vertellen over de verschillende ruimtes en faciliteiten die [email protected] aanbiedt.

Je kunt tijdens kantooruren bij ons binnenlopen of vooraf een afspraak inplannen. Dit kan door te bellen naar 088 – 6654 660 of door een e-mail te sturen naar [email protected]

  • Full-service flexplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes
  • Eigen bedrijfsidentiteit door narrowcasting
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Persoonlijk ontvangst
  • Membercardhouders huren extra voordelig​
  • Module Eigen Kantoor: diensten op maat

Onze gastheren/-vrouwen

[email protected] gaat voor een professionele werkomgeving met persoonlijk contact, inclusief alle faciliteiten. Onze gastvrouwen/-heren zorgen er elke dag weer voor dat jij en jouw bezoek persoonlijk worden ontvangen, dat alle ruimtes op tijd klaar staan en dat er een kopje koffie of thee klaarstaat.

Lydia Wentink

Deventer

Annet Schootstra

Deventer

Erik Werners

Harderwijk

Leonie Luten

Harderwijk

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.

nijkerk_locatie

Amersfoort - Nijkerk

locatie_apeldoorn_teuge

Apeldoorn - Teuge

locatie_arnhem_oost_cover

Arnhem Oost

locatie_arnhem_cover

Arnhem Zuid

deventer_locatie

Deventer

locatie_harderwijk

Harderwijk

locatie_pp_naarden

Naarden

locatie_utrecht

Utrecht

locatie_zutphen

Zutphen