Zakelijk en compleet verzorgd

[email protected] Amersfoort – Nijkerk

Faciliteiten

Amersfoort – Nijkerk
Gratis WiFi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
Amersfoort – Nijkerk
Presenteren
Huur per dagdeel een lcd-scherm, beamer of digiboard om je presentaties professioneel op weer te geven.
Amersfoort – Nijkerk
Luncharrangement
Vanaf drie personen is het mogelijk om een lunchbox bij te boeken. Diverse luxe belegde broodjes vanaf € 9,- p.p. Vraag naar de diverse lunchmogelijkheden.
Amersfoort – Nijkerk
Gratis parkeren
De [email protected] locatie biedt voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.
Amersfoort – Nijkerk
Elektrische laadpalen
Er is een laadpunt aanwezig om je auto elektrisch op te laden.

Amersfoort – Nijkerk

[email protected] Amersfoort – Nijkerk is fantastisch gelegen in Midden Nederland. De locatie ligt aan de A28 en nabij de A1. De locatie biedt gratis parkeergelegenheid. Het mooi ontworpen ronde pand heeft karakter en is bekend in de gehele omgeving. De grote vergaderzaal ligt bovenin en biedt rondom glas en een dakterras. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht en Zwolle. Een echt middelpunt!

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Bertil van de Ridder

Locatie

De ruime comfortabel ingerichte kantoren en vergaderzalen in deze locatie zijn voorzien van veel daglicht. De unieke Ridderzaal bovenin het pand gelegen biedt een fantastisch uitzicht en is zeer geschikt voor het houden van trainingen en vergaderingen. De luxe directiekamer en coachruimte Salentein biedt alle privacy en comfort voor een goed gesprek. Naast de vergaderzalen zijn er kantoren in diverse formaten beschikbaar. Er is een ruime wachtruimte en voor de pauzemomenten is The Canteen beschikbaar.

Adres

Patroonstraat 13
3861 RN Nijkerk
Nederland

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
Amersfoort – Nijkerk

Amersfoort – Nijkerk

Apeldoorn

Apeldoorn

Arnhem Oost

Arnhem Oost

Arnhem Zuid

Arnhem Zuid

Culemborg

Culemborg

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Harderwijk

Harderwijk

Naarden

Naarden

Utrecht

Utrecht

Zutphen

Zutphen