Over people@places

good places, excellent people

people@places

Er heerst onder zzp’ers, mkb’ers, maar ook onder corporate bedrijven een toenemende behoefte aan flexibele werkplekken. De markt verplaatst zich steeds meer van ownership naar deeleconomie.

De traditionele vastgoedmarkt verandert van vast naar flexibel.

Wij geloven in het breken van de traditionele manier van werken in de zakelijke vastgoedmarkt. Wij brengen leegstaande panden weer tot leven met een doorlopende mensenstroom in een hybride vastgoedvorm waar hospitality en flexibiliteit aan de basis staan.

Onze huurder genieten van een professionele ontvangst, uitstekende catering en hospitality op de flexplek/kantoor of in de vergaderzalen. De huurder kan kantoren, flexplekken en vergaderzalen per uur huren of kan een Membercard aanschaffen voor vaste flexplekken door het hele land. Daarnaast bieden we digitale oplossingen voor vergaderen op afstand.

Onze missie voor de komende 3 jaar is: Minimaal 40 vestigingen met een landelijke dekking in steden waar trouwe bezoekers de verschillende vestigingen opzoeken en vastgoedeigenaren de hybride vastgoedvorm omarmen. Jij en je bezoeker kunnen door heel Nederland flexibel werken en hebben altijd de mogelijkheid om te genieten van uitstekende gastvrijheid en goede catering.

Onze Core Values

  • Flexibel
  • Dienstbaar
  • Duurzaam
  • Innovatief
  • Betrouwbaar

Kennismaken met ons concept

Wil jij een vergaderzaal of kantoorruimte eerst een keer bekijken voordat je er een coachsessie, training of gesprek inplant? Onze gastheer/-vrouwen staan op elk moment van de dag voor je klaar om je op een van onze locaties een rondleiding te geven. We kunnen je dan meer vertellen over de verschillende ruimtes en faciliteiten die people@places aanbiedt. Je kunt tijdens kantooruren bij ons binnenlopen of vooraf een afspraak inplannen. Dit kan door te bellen naar 088 – 6654 660 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Uitgebreide informatie over people@places vind je in ons Merkenpaspoort.

Faciliteiten

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel je graag alles over de mogelijkheden.

Sijara Bannink

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen