Veelgestelde vragen​

Algemeen

people@places biedt werk-, ontmoetings- en vergaderruimten aan. Een ruimte is te huren per uur, per dag, per week of per maand. Er is altijd een warm ontvangst en persoonlijke begeleiding en de hospitality coördinator en de host zijn altijd aanwezig als aanspreekpunt en ter coördinatie van overige services.

people@places is de aangewezen locatie als het gaat om werken en ontmoeten. Een businesscenter, een professionele werkomgeving en te boeken wanneer je zelf wilt. Dat is people@places!

Deskbookers registreert voor ons alle boekingen in een overzichtelijk boekingssysteem. Door een account aan te maken, kan je zelf of door ons boekingen in laten plannen voor onze beide people@places locaties. In je account zijn je gegevens zichtbaar en kun je zien wanneer je geboekt hebt en welke facturen nog open staan.
De gegevens die we van je hebben ontvangen ter registratie, zullen vertrouwelijk opgeslagen worden bij people@places. Jouw gegevens gebruiken we alleen om het jou mogelijk te maken om te kunnen boeken en zodat je jouw accountgegevens kunt bekijken. Tevens hebben we jouw gegevens nodig ter facturatie.

De vestigingen van people@places zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:30 uur. Boekingen buiten kantooruren en in het weekend zijn in overleg mogelijk. Neem hiervoor contact op met de betreffende vestiging.

Boeking

Wanneer je wilt boeken bij people@places of de beschikbaarheid wilt controleren, kies je de ruimte of datum naar keuze. Er komt gelijk een overzicht van de beschikbare ruimtes.
Nee, je hoeft geen extra kosten te betalen. Je betaalt alleen voor de tijden dat je daadwerkelijk gebruik maakt van de ruimte.
Je kan op twee manieren boeken:
  • Bel of mail naar people@places en de hospitality coordinator zet je boeking in het boekingssysteem. Door middel van een bevestigingsmail laten wij weten dat de boeking geslaagd is.
  • Via onze website kies je de juiste locatie waar je een ruimte wil boeken. Log in op je account en klik op de butten ‘boek’. Selecteer welke ruimte je wil huren en voor welke datum en tijd je deze wilt boeken. Bevestig je boeking en het is klaar.
Als je een boeking hebt gedaan, dan ontvang je altijd een bevestigingsmail van je boeking bij people@places. In deze mail staat welke ruimte en wanneer je geboekt hebt. Daarbij worden ook de adresgegevens van de locatie gegeven.
Het is altijd mogelijk om op het laatste moment nog een boeking te doen of om bij te boeken, mits de ruimte dan beschikbaar is. Dit kan je navragen bij de locatiehost of door in te loggen op je account.
Ja, je kunt ook voor een langere periode een ruimte boeken. Voor meer informatie hierover, neem dan contact op met people@places.
Zonder opgaaf van reden is het de gastvrouw toegestaan je een andere, kwalitatief gelijkwaardige, flexplek aan te bieden dan de flexplek die je via het reserveringssysteem hebt geboekt.

Betalen

Ja, dat kan. We kunnen na elke boeking een factuur sturen of alle boekingen verzamelen op een maandfactuur, welke achteraf wordt gefactureerd.
Nee, de prijzen staan vermeld als exclusief BTW. people@places is vooral gericht op de zakelijke markt, daarvoor is een prijsaanduiding exclusief BTW vaak gemakkelijker.
Boek je een ruimte bij people@places dan ontvang je achteraf een factuur.

Faciliteiten

Bij je boeking kun je aangeven of je gebruik wilt maken van overige faciliteiten. Deze faciliteiten zijn aan te vinken en worden direct meeberekend.

Wanneer je een ruimte bij people@places boekt, kun je gebruik maken van de door jouw gekozen ingerichte kantoor- of vergaderruimte. Op de locatie elke is een warm welkom door de  hospitality coördinator beschikbaar. Uiteraard bieden alle locaties uitstekende WiFi, parkeerruimte en printen/ kopiëren (eerste tien pagina’s).

people@places biedt meer faciliteiten en services aan zoals gebruik van koffie en thee, vergaderarrangementen of een flip-over, beamer, telefoon of secretariële ondersteuning. Deze extra faciliteiten zijn apart bij te bestellen bij de boeking. Dit wordt echter wel in meerprijs gebracht.

De eerste tien pagina’s printen en kopiëren zijn gratis, daarna worden er kosten voor berekend.

Contact

Bij vragen, opmerkingen of klachten over people@places of de diensten hiervan, raden wij aan om dit ter plekke te regelen bij de receptie op de locatie. Natuurlijk mag het ook via telefoon of via de mail. Wij zijn altijd bezig om people@places te verbeteren en te optimaliseren, dus suggesties en opmerkingen zijn welkom! Je kan uiteraard ook een review schrijven over onze locaties/ruimtes.

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen met people@places, via telefoon en mail zijn wij altijd te bereiken. Op de locatie is ook altijd iemand aanwezig om jouw vraag te beantwoorden.

T – 088 6654 660
E – [email protected]