Werken en ontmoeten in Midden Nederland

people@places Culemborg

Faciliteiten

icon_white_wifi
Gratis WiFi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
icon_white_vergaderarrangementen
Vergaderarrangementen
Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Uiteraard bieden we maatwerk voor bijeenkomsten van een broodjeslunch, tot een dinerbuffet of een borrelarrangement. Informeer naar de mogelijkheden.
icon_white_vergaderarrangementen
Lunchen
Er is een ruim en licht bedrijfsrestaurant aanwezig waar je een lunch kan gebruiken. Dagelijks is er een buffetlunch beschikbaar. Lunches kunnen ook in de zalen geserveerd worden.
icon_white_presenteren
Presenteren
Huur per dagdeel een lcd-scherm, beamer of digiboard om je presentaties professioneel op weer te geven. Er is ook een video-conference systeem beschikbaar in diverse Live Stream oplossingen.
icon_white_parkeren
Gratis parkeren
Op eigen terrein is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.
icon_white_laadpalen
Elektrische laadpalen
Er zijn 8 laadpunten aanwezig om je auto elektrisch op te laden. De laadpunten zijn gesitueerd nabij de entree.

Culemborg UniePlaza

people@places Culemborg is gevestigd op een mooie zichtlocatie met veel groen om het pand. De locatie is zeer gunstig gelegen tussen Utrecht en Den Bosch nabij de A2. De locatie ligt tevens aan het station en biedt volop gratis parkeergelegenheid.

Bent u op zoek naar een locatie in Midden Nederland voor uw volgende vergadering? Zoek dan niet verder.

Het team van people@places Culemborg beschikt over zeer ruime ervaring in het organiseren bij congressen en evenementen en zorgt gegarandeerd voor een soepel verloop van elke bijeenkomst. De ruime zalen zijn voorzien van veel daglicht en moderne audio-visuele apparatuur. Er zijn diverse techniek oplossingen beschikbaar voor Hybride- en Live Stream events.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Niels den Haan

Locatie

Op zoek naar een moderne vergaderlocatie centraal in het land en met aantrekkelijke tarieven? Centraal gelegen in Midden-Nederland is people@places Culemborg de ideale locatie voor elk congres, vergadering of training. Goed bereikbaar met zowel de auto (nabij de A2) als het openbaar vervoer, direct gelegen aan het station van Culemborg. De zalen zijn modern en hebben een veel daglicht dat overal binnenvalt. De grote congreszaal tot 200 personen is voorzien van moderne audio-visuele techniek, er zijn 7 subzalen en diverse spreekkamers beschikbaar voor bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en prettige comfortabele stoelen. Onze locatie people@places Culemborg wordt door veel klanten als vergaderlocatie in Midden Nederland gebruikt vanwege de zeer goede bereikbaarheid. Heeft u interesse om uw bijeenkomst of evenement bij people@places te organiseren? Neem dan contact met ons op.

Adres

Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen