Zakelijk en compleet verzorgd

Faciliteiten

Zutphen
Gratis WiFi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
Zutphen
Presenteren
Huur per dagdeel een lcd-scherm, beamer of digiboard om je presentaties professioneel op weer te geven.
Zutphen
Luncharrangement
Vanaf drie personen is het mogelijk om een lunchbox bij te boeken. Diverse luxe belegde broodjes vanaf € 9,- p.p. Vraag naar de diverse lunchmogelijkheden.
Zutphen
Gratis parkeren
De [email protected] locatie biedt voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.
Zutphen
Elektrische laadpalen
Er is een laadpunt aanwezig om je auto elektrisch op te laden.

Zutphen

[email protected] Zutphen is gevestigd in het Business Center Vijverstaete op een zichtlocatie aan de N348 en op enkele minuten rijden van de binnenstad van Zutphen. De locatie ligt centraal in het gebied Lochem, Vorden, Dieren, Brummen en Deventer. De compleet ingerichte kantoren, vergaderzalen en spreekkamers worden verhuurd per uur maar kunnen ook verhuurd worden met een permanenter karakter. De locatie leent zich uitstekend voor arbodiensten en bedrijfsartsen.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Paulien Barelds

Locatie

De kantoren en vergaderzalen bij [email protected] Zutphen zijn modern ingericht en voorzien van veel daglicht. Er is permanent bezetting van een ontvangstbalie waarbij de gastvrouw uw gasten zal verwelkomen. Er is een ruime wachtruimte en voor de pauzemomenten is The Canteen beschikbaar. De zaal IJssel is uitermate geschikt voor het houden van een training in een U-vorm of een presentatie in theateropstelling. De boardroom Zutphen is comfortabel ingericht voor vergaderingen. Er zijn diverse kantoren en spreekkamers aanwezig.

Adres

Piet Heinstraat 11
7204 JN Zutphen
Nederland

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
Amersfoort – Nijkerk

Amersfoort – Nijkerk

Apeldoorn

Apeldoorn

Arnhem Oost

Arnhem Oost

Arnhem Zuid

Arnhem Zuid

Culemborg

Culemborg

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Harderwijk

Harderwijk

Naarden

Naarden

Utrecht

Utrecht

Zutphen

Zutphen