Modern, transparant en eigentijds

people@places Assen

Faciliteiten

icon_white_flexwerken
Flexwerken
Inspirerend werkcafé om te flexwerken, co-working of om te netwerken.
icon_white_presenteren
Presenteren
In de vergaderzalen is er een presentatiescherm aanwezig welke eenvoudig via een HDMI kabel kan worden verbonden.
icon_bus
Openbaar Vervoer
De locatie is gelegen direct tegenover het Intercity Station van Assen.
icon_white_parkeren
Parkeren
Betaald parkeren kan rondom het pand tegen de geldende parkeertarieven.
icon_white_laadpalen
Elektrische laadpalen
Er zijn laadpunten aanwezig om je auto elektrisch op te laden tijdens een dag werken.
icon_white_vergaderarrangementen
Vergaderarrangementen
Er worden diverse vergaderarrangementen aangeboden compleet met heerlijke lunch of een afsluitende borrel in de sfeervolle C@nteen op de begane grond.

people@places Assen

Een dag werken of vergaderen in het Noorden. Direct naast het Intercity station van Assen ligt onze moderne kantoor- en vergaderlocatie. Het gebouw geldt als een onmiskenbare blikvanger in het straatbeeld van Assen. De locatie is op 5 minuten gelegen vanaf de A28 met een uitstekende verbinding naar Groningen en Zwolle.

Welkom bij people@places Assen.

Een dag werken of vergaderen bij people@places Assen is comfortabel werken in een transparante omgeving. De zalen en kantoren zijn voorzien van veel daglicht en een modern interieur. Er is een sfeervolle brasserie aanwezig met coffee bar waar de gastvrouw een heerlijk kopje koffie zet om de dag goed te starten!

In het pand zijn diverse kantoren en kantoorunits beschikbaar voor tijdelijke of permanente huur van 2 tot 20 personen. Een dag flexwerken is mogelijk is een eigen kantoor voorzien van kantoor meubilair en uiteraard razendsnelle WiFi.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Hanneke Heshusius

Locatie

people@places Assen biedt moderne werkplekken, coachkamers en vergaderzalen. De (flex)kantoren zijn voorzien van in hoogte verstelbare bureau, comfortabele stoelen en uiteraard snel WiFi. De coachkamers zijn voorzien van zitgedeelte en zijn sfeervol ingericht. De vergaderzalen zijn voorzien van veel daglicht en zijn gesitueerd op de begane grond. De ruime spreekkamers zijn ideaal voor een korte werkbespreking. De moderne boardroom is uitstekend voor een overleg met directieteam of stuurgroep en voorzien van 75″ flatscreen voor presentaties. Op de eerste etage is er een ruime trainingszaal gesitueerd waar diverse opstellingen mogelijk zijn. De C@nteen is gelegen aan de stationszijde en een ideale ontmoetingsplek voor (trein) reizigers om af te spreken onder het genot van een kop vers gezette koffie of heerlijke lunch.

Adres

Stationsplein 10
9401 LB Assen
Nederland

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen