Opening september 2024
people@places Enschede Technology Base

Meeting & Events – Innovatieve hotspot in Twente

Faciliteiten

icon_white_wifi
Gratis WiFi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
icon_evenementen
Flexwerken
De lange werktafel in de indrukwekkende ontvangstruimte staat voor je gereed voor een dag co-working of een uur flexwerken.
icon_white_presenteren
Presenteren
In alle zalen zijn TV schermen aanwezig. In de event room hebben we passende AV middelen beschikbaar voor elk type evenement
icon_white_parkeren
Auto
De locatie is uitstekend bereikbaar per auto. Direct bij de shelter is er volop gratis parkeergelegenheid aanwezig
icon_white_flexwerken
Events
Er zijn veel event mogelijkheden op locatie. Van een BBQ tot een FoodTruck voor de afsluiting van een succesvolle event dag
icon_white_vergaderarrangementen
Vergaderarrangementen
Er worden diverse vergaderarrangementen aangeboden compleet met heerlijke lunch of een afsluitende borrel.

Enschede

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Gelegen op een van de vier Innovatieve hotspots van Twente in Shelter B535 is people@places Enschede Technology Base een unieke locatie voor meetings, events en om een dag ongestoord te werken. Technology Base is gelegen op Vliegveld Twente met een groen en ruig terrein en is bij uitstek de proeftuin voor bedrijven die willen vernieuwen.

people@places Enschede Technology Base ligt in het groen en is uitstekend bereikbaar per auto op het korte afstand van Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo en de Duitse grens. De locatie is te bereiken via de snelweg A1 die Amsterdam verbindt met Berlijn. Ook is de locatie bereikbaar per Air Taxi, charter of private jet. Hoe uniek moet een locatie zijn!

Shelter B535 is omgebouwd tot unieke meeting-, event- en kantoorlocatie. Waar de shelter voorheen dienst heeft gedaan als huisvesting voor een F16 is deze nu volledig aangepast aan de moderne tijd en biedt faciliteiten voor boardmeetings, trainingen, evenementen (tot 100 personen) en kantoor- en flexwerklocatie.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Sijara Bannink

088 - 665 46 80

Locatie

Als je de parkeerplaats op rijdt ben je direct onder de indruk van de shelter, een imposant betonnen gebouw met moderne glazen gevel. De enorme stalen deuren liggen nog verzonken in de betonnen vloer. Deze werd vroeger gebruikt om de F16’s te beschermen tegen bombardementen. De oude shelterelementen vormen een mooi contrast met de moderne inrichting en de groene omgeving.

Shelter B535 biedt prachtige faciliteiten zoals een chique boardroom met panoramisch uitzicht over het ruwe en groene terrein, diverse spreekkamers, (flex)kantoren, een opleidingslokaal voor trainingen en cursussen en een fantastische event zaal voor evenementen tot 100 personen. Een teamdag organiseren of een uniek bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk. De dag afsluiten met een barbecue op het buitenterrein of juist een sfeervolle netwerkborrel. De catering medewerkers staan graag voor je klaar!

Technology Base is een proeftuin voor bedrijven met vernieuwingsdrang. Testen, uitproberen, en grenzen opzoeken. Op het terrein van Technology Base zijn onder andere gevestigd Twente Safety Campus, Aeronamic, Space53, JFD Global, Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) en Dynteq. De shelter B535 van people@places is duurzaam ontwikkeld qua klimaat en afvalwater tot een A++ energielabel.
De getoonde foto's zijn ter inspiratie en zijn afkomstig van ArchitectenLab Deventer.

Adres

Vliegveldstraat 18
7524 PK Enschede

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
almere_cover

Almere – Green Capitol Towers

almere-offices-cover

Almere – Offices

cover_amersfoort_cs

Amersfoort – CS

cover_amersfoort_databank

Amersfoort – Databankweg

cover_amersfoort

Amersfoort 033

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_gelderse_poort

Arnhem – Gelderse Poort 

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

cover_culemborg

Culemborg

denhaag-de-pier-cover

Den Haag – Scheveningen De Pier

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag – Spaansche Hof Den Haag

deventer_cover

Deventer

enschede_cover

Enschede – Technology Base

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen