Sfeervol ontmoeten en werken

people@places Apeldoorn

Faciliteiten

icon_white_wifi
Gratis Wifi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
icon_white_presenteren
Presenteren
In elke zaal is een 82” interactief presentatiescherm aanwezig. Verbind je laptop of smartphone draadloos.
icon_bus
Openbaar Vervoer
De locatie is op loopafstand gelegen van Apeldoorn Centraal Station.
icon_white_parkeren
Gratis parkeren
De locatie biedt gratis parkeerplaatsen aan op eigen terrein. Indien deze vol is kan er geparkeerd worden op een nabij gelegen parkeerterrein.
icon_white_vergaderarrangementen
Vergaderarrangementen
Er worden diverse vergaderarrangementen aangeboden compleet met heerlijke lunch of een afsluitende borrel.

Apeldoorn

Een flexwerk- en vergaderlocatie die helemaal past bij de huidige tijdsgeest en inspeelt op de behoefte aan meer vrijheid, ondernemerschap en innovatie. Een van de mooiste en meest inspirerende plekken van Nederland. Welkom bij people@places Apeldoorn.

Een dag werken of vergaderen bij people@places Apeldoorn daagt je uit om uit je comfortzone te komen en inspireert je tot anders denken en doen en zet aan tot creativiteit. De locatie is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het NS station, en gelegen aan de doorgaande weg met directe aansluiting op de A50 en de A1.
Er is een sfeervolle brasserie aanwezig met coffee bar waar de gastvrouw een heerlijk kopje koffie zet om de dag goed te starten!

In het pand zijn diverse kantoren en kantoorunits beschikbaar voor tijdelijke of permanente huur van 2 tot 200 personen. Een dag flexwerken is mogelijk is een eigen kantoor voorzien van kantoor meubilair en uiteraard razendsnelle WiFi.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Esmee de Wolf Lahnsten & Michelle van Alphen

Locatie

Een dag werken of vergaderen bij people@places Apeldoorn daagt je uit om uit je comfortzone te komen en inspireert je tot anders denken en doen en zet aan tot creativiteit. De inspirerende vergaderruimtes zijn zeer afwisselend ingericht. Van een tekenkamer, tot een event ruimte voorzien van Shuffle banen. Uiteraard zijn er ook diverse boardrooms en een trainingszaal. Alle ruimtes zijn voorzien van grote plasma of LED schermen. De livestream studio is perfect voor het organiseren van een livestream of een hybride evenement. Voor coaches en arbeidsconsulenten zijn er diverse spreekkamers aanwezig waarin volle privacy een gesprek gevoerd kan worden.

Adres

Wapenrustlaan 11
7321 DL Apeldoorn

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen