people@places Den Haag - Scheveningen De Pier

Faciliteiten

reuzenrad
Reuzenrad
Het ruim 50 meter hoge reuzenrad telt 36 gesloten gondels met airco. Het reuzenrad kan gebruikt worden als break-out ruimte!
zipline
Bungy Jump en Zipline
Een sprong boven zee of zippen naar beneden. Een unieke ervaring tijdens een dag vergaderen. Spectaculair en voor echte waaghalzen.
icon_bus
OV
Vanaf Den Haag Centraal Station met tram 9 uitstappen bij Halte Kurhaus.
icon_white_parkeren
Auto & Parkeren
Via de A4, A12 en A13 perfect bereikbaar. Op loopafstand van De Pier zijn de parkeergarages Parking Stand, Parking Nieuwe Parklaan en Parking Kurhaus gelegen.
hotel
Overnachten
Je hoort de zee die onder je ruist en geniet van een adembenemend uitzicht over de Noordzee. De 11 unieke Pier Suites bieden modern comfort.
icon_white_vergaderarrangementen
Cateringarrangementen
Er worden diverse arrangementen aangeboden compleet met heerlijke lunches, een afsluitende borrel, geserveerd diner of Pier Proeverij.

De Pier – Een TOP locatie boven zee!

Als vergaderen bijzonder en inspirerend mag zijn, dan is people@places Den Haag – Scheveningen De Pier de beste optie. Boven zee heeft people@places Den Haag – Scheveningen De Pier diverse zalen die op maat in te richten zijn. Intiem voor een klein gezelschap, indrukwekkend voor een grote groep, in iedere gewenste opstelling. Het industriële karakter gecombineerd met het vele glas en natuurlijk het adembenemende uitzicht over zee zijn de unieke ingrediënten voor deze bijzondere locatie. Er zijn diverse break-out ruimtes en terrassen om even de gedachten te verzetten. Wat denk je er van om een break-out sessie te houden in het reuzenrad?

Sea View 1 biedt in theateropstelling ruimte aan 70 personen. Deze zaal – boven én met uitzicht op strand en zee – beschikt intern over een interne glazen break-out ruimte (Aquarium 1) en biedt plaats aan maximaal 15 personen. Het Aquarium is uitgerust met een flatscreen met HDMI aansluiting.

Sea View 2 bevindt zich ook boven zee en biedt ruimte tot 160 personen in theateropstelling. Deze zaal is voorzien van een eigen bar en geeft een prachtig uitzicht over strand en zee. Ook deze zaal beschikt over een interne glazen break-out ruimte (Aquarium 2). Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 8 personen en is uitgerust met een flatscreen met HDMI-aansluiting. Voor bijeenkomsten waarbij break-outs benodigd zijn, kan er een combinatie worden gemaakt van Sea View 1 en 2. Op deze manier zijn er minstens 5 break-outs te faciliteren.

Eén verdieping boven de Sea View zalen is de multifunctionele ruimte ZILT gevestigd. Deze fantastische ruimte is uniek vanwege de vorm en het panoramisch uitzicht over zee en het strand. Door de enorme raampartijen is de ruimte licht en ruimtelijk. Naast een plenaire bijeenkomst kunnen de pauzemomenten ook in ZILT worden gefaciliteerd. Tevens heeft ZILT een groot terras waarbij tijdens de breaks gebruik van kan worden gemaakt.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Danique Bol

088 - 665 46 82

Locatie

people@places Den Haag – Scheveningen De Pier is eenvoudig bereikbaar. Voor bezoekers die met de auto naar Scheveningen komen, is er voldoende parkeergelegenheid. Er zijn verschillende parkeergelegenheden waar u kunt parkeren. Komt u met het openbaar vervoer naar Scheveningen, dan stapt u uit bij halte Kurhaus. Vanuit Amsterdam (via A4), Rotterdam (via A13) en Utrecht (via A12) tot aan knooppunt Prins Clausplein A12 richting Voorburg. Doorrijden tot aan einde A12. Hier rechtsaf Benoordenhoutseweg op en na 800 meter bij de stoplichten eerste links de Van Alkemadelaan in. Deze laan gaat over in de Zwolsestraat. Om te parkeren slaat u bij de stoplichten bij het TINQ pompstation rechtsaf en rijdt u de Parking Strand in. U moet hier onder de grond zo ver mogelijk doorrijden om het zo dicht mogelijk bij De Pier te parkeren. Met het Openbaar Vervoer vanuit Den Haag Centraal kunt u verder reizen met tramlijn 9, bij station Den Haag Laan van NOI neemt u buslijn 22 en als u via Den Haag Hollands Spoor reist, kunt u reizen met tram 1 en tram 9. Bij halte Kurhaus kunt u zowel met de bus of tram uitstappen.

Adres

Strandweg 152
2586 JK Den Haag
Nederland

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
almere_cover

Almere – Green Capitol Towers

almere-offices-cover

Almere – Offices

cover_amersfoort_cs

Amersfoort – CS

cover_amersfoort_databank

Amersfoort – Databankweg

cover_amersfoort

Amersfoort 033

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_gelderse_poort

Arnhem – Gelderse Poort 

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

cover_culemborg

Culemborg

denhaag-de-pier-cover

Den Haag – Scheveningen De Pier

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag – Spaansche Hof Den Haag

deventer_cover

Deventer

enschede_cover

Enschede – Technology Base

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen