Flexwerken, co-working en eigen kantoor

[email protected] Naarden

Naarden

De perfecte locatie voor flexwerken, co-working, vergaderen en het huren van eigen kantoorruimte. [email protected] staat voor flexibel huren. Geen lange termijn contracten maar een werkplek die bij jou past.

In het moderne kantoorpand van Parc Gooimeer zijn comfortabele kantoren voor één of meerdere gebruikers, flexplekken en vergaderzalen.

De locatie is direct aan de A1 gelegen (afslag Gooimeer) en perfect bereikbaar vanaf Amersfoort, Hilversum, Almere en Amsterdam. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

[email protected] is er voor de accountmanager, zzp-er en (kleine) ondernemer die snel en flexibel een flexplek, vergaderruimte of kantorruimte nodig heeft. Bij [email protected] kom je werken en vergaderen in sfeervolle en eigentijdse ruimtes. Ontmoeten staat centraal in al onze locaties. De compleet ingerichte vergaderzalen en spreekkamers worden verhuur per uur.

Faciliteiten

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.

Presenteren met professionele apparatuur

Presenteren met professionele apparatuur

Huur per dagdeel een lcd-scherm, beamer of digiboard om je presentaties professioneel op weer te geven.

Luncharrangement

Luncharrangement

Vanaf drie personen is het mogelijk om een lunchbox bij te boeken. Diverse luxe belegde broodjes vanaf € 9,- p.p. Vraag naar de diverse lunchmogelijkheden. De lunches worden verzorgd door 4lunch uit Naarden

Gratis parkeren

Gratis parkeren

De [email protected] locatie biedt voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.

Elektrische laadpalen

Elektrische laadpalen

Er is een laadpunt aanwezig om je auto elektrisch op te laden.

Flexwerken

Flexwerken

Inspirerend werkcafé om te flexwerken, co-working of om te netwerken

De locatie

Een ideale plek voor iedere ondernemer die op zoek is naar en centrale en levendige omgeving om in te werken. De moderne kantoren, coachkamers en vergaderzalen zijn voorzien van veel daglicht en ruimte. In het pand zijn diverse lounges aanwezig waar een kopje koffie kan worden gedronken of waar nagepraat kan worden na een succesvolle vergadering. De ruime Flamingozaal is het paradepaardje van deze locatie. Door de halfronde vorm en ramen van plafond tot grond is deze zaal een echte aanrader. De coachkamers zijn goed voorzien met een ruime zitgedeelte om ontspannen maar succesvol het gesprek aan te gaan. Naast flexkantoren, coachkamers, vergaderzalen en trainingszalen zijn er ook kamers beschikbaar voor Arbo diensten voorzien van een onderzoeksbed en veel privacy.

Gastvrouw

Gastvrouw

Lotte Klarenbeek

Adres

[email protected] Naarden

Gooimeer 1
1411 DC Naarden
Nederland

Contact

088 6654667

Reserveer een ruimte

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.

nijkerk_locatie

Amersfoort - Nijkerk

locatie_apeldoorn_teuge

Apeldoorn - Teuge

locatie_arnhem_oost_cover

Arnhem Oost

locatie_arnhem_cover

Arnhem Zuid

deventer_locatie

Deventer

locatie_harderwijk

Harderwijk

locatie_pp_naarden

Naarden

locatie_utrecht

Utrecht

locatie_zutphen

Zutphen