Flexwerken, vergaderen en coachen

[email protected] Arnhem Zuid

Faciliteiten

Arnhem Zuid
Gratis WiFi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
Arnhem Zuid
Presenteren
Huur per dagdeel een lcd-scherm, beamer of digiboard om je presentaties professioneel op weer te geven.
Arnhem Zuid
Luncharrangement
Vanaf drie personen is het mogelijk om een lunchbox bij te boeken. Diverse luxe belegde broodjes vanaf € 9,- p.p. Vraag naar de diverse lunchmogelijkheden.
Arnhem Zuid
Gratis parkeren
De [email protected] locatie biedt voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.
Arnhem Zuid
Elektrische laadpalen
Er is een laadpunt aanwezig om je auto elektrisch op te laden.

Arnhem Zuid

Wil je een inspirerende werkomgeving, een bruisende plek vol energie, waar je kennis en contacten vindt? Wil je de flexibiliteit om je werkruimte aan te passen aan de groei van je bedrijf? Dan ben je bij [email protected] Arnhem Zuid in het full service kantoorverzamelgebouw Station 026 aan het juiste adres.

[email protected] Arnhem is gelegen op bedrijventerrein Gelderse Poort in Arnhem Zuid. Zeer gunstig gelegen nabij de uitvalswegen A325, A12, A15 en A50 met zeer goede bereikbaarheid vanaf Nijmegen, Elst, Duiven, Velp en Arnhem. De locatie beschikt over een ruim parkeerterrein. Diverse openbaar vervoerverbindingen zijn binnen bereik op korte loopafstand vanaf het bedrijfspand.

[email protected] is er voor de accountmanager, zzp-er en (kleine) ondernemer die snel en flexibel een flexplek, vergaderruimte of kantoorruimte nodig heeft. Bij [email protected] kom je werken en vergaderen in sfeervolle en eigentijdse ruimtes. Ontmoeten staat centraal in al onze locaties. De compleet ingerichte vergaderzalen en spreekkamers worden verhuurt per uur.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel je graag alles over de mogelijkheden.

Debby van den Bogaard

Locatie

Op de begane grond kun je flexwerken aan de grote werktafels of in een hub met eigen bureau voor meer privacy. In de gemeenschappelijke living zijn er verschillende zitjes voor kort overleg. Verder zijn er in een aparte ruimte eigen werkplekken te huur met eigen afsluitbare kasten. De kantoorunits liggen op de begane grond en de vijfde verdieping. Er zijn diverse vergaderzalen en spreekkamers beschikbaar met een capaciteit van 2 tot 40 personen. De meeste vergaderzalen zijn gelegen op de 5e etage. Door de grote raampartij in deze ruimtes is er een prachtig uitzicht over de gehele regio. De boardroom is zeer geschikt voor een directievergadering of een intensieve brainstorm. Er is een ruime trainingszaal aanwezig en er zijn diverse kleinere spreekkamers. Tevens is er een Arbokamer en coachkamer aanwezig.

Adres

Mr. E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem
Nederland

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
Amersfoort – Nijkerk

Amersfoort – Nijkerk

Apeldoorn

Apeldoorn

Arnhem Oost

Arnhem Oost

Arnhem Zuid

Arnhem Zuid

Culemborg

Culemborg

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Harderwijk

Harderwijk

Naarden

Naarden

Utrecht

Utrecht

Zutphen

Zutphen