Zakelijk en compleet verzorgd

[email protected] Harderwijk

Faciliteiten

Harderwijk
Gratis WiFi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
Harderwijk
Vergaderarrangementen
In samenwerking met PDX Catering faciliteren wij diverse vergaderarrangementen
Harderwijk
Lunchen
Er is een sfeervol Grand Café aanwezig waar je een lunch kan gebruiken. Lunches kunnen ook in de zalen geserveerd worden
Harderwijk
Presenteren
Huur per dagdeel een lcd-scherm, beamer of digiboard om je presentaties professioneel op weer te geven. Er is ook een video-conference systeem beschikbaar.
Harderwijk
Gratis parkeren
Op het campusterrein is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.
Harderwijk
Elektrische laadpalen
Er zijn laadpunten aanwezig om je auto elektrisch op te laden. De laadpunten zijn gesitueerd bij Gebouw 60.

Harderwijk

[email protected] Harderwijk is gevestigd op de bedrijvencampus Bouw & Infra Park aan de Ceintuurbaan. De locatie ligt direct aan de afslag (13) van de A28 met een zeer goede bereikbaarheid vanaf Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle en Lelystad. [email protected] Harderwijk vormt de ideale ruimte voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken. De compleet ingerichte vergaderzalen en kantoren worden verhuurd per uur.

Bent u op zoek naar een locatie in Midden Nederland voor uw volgende vergadering? Zoek dan niet verder. Onze locatie is perfect gelegen in het centrum van Nederland net boven Amersfoort.

[email protected] Harderwijk is gesitueerd in Gebouw 40 en Gebouw 60 van de bedrijvencampus. De parkachtige omgeving van het voormalig kazerneterrein heeft veel karakter en is getransformeerd naar een modern kantorencomplex met uitstekende kantoor- en vergaderfaciliteiten.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Leonie Luten

Locatie

Een kantoor- of vergaderruimte bij [email protected] Harderwijk betekent een professionele werkomgeving voor elke projectmanager, trainer of ondernemer. Zo leent Boardroom Heerenkamer zich perfect voor directievergaderingen of bedrijfspresentaties en in de vergaderzalen Doorwerth en Willem V kunnen trainingen georganiseerd worden. Coachruimte Groevenbeek is perfect voor een-op-een gesprekken of om even in alle rust te kunnen werken. De vergaderruimtes Staverden en Schaffelaar zijn perfect voor het houden van een werkoverleg, sollicitatiegesprek of coachgesprek.

Adres

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Nederland

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
Amersfoort – Nijkerk

Amersfoort – Nijkerk

Apeldoorn

Apeldoorn

Arnhem Oost

Arnhem Oost

Arnhem Zuid

Arnhem Zuid

Culemborg

Culemborg

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Harderwijk

Harderwijk

Naarden

Naarden

Utrecht

Utrecht

Zutphen

Zutphen