Kantoorruimtes

Voordelig en flexibel huren

Faciliteiten

Gratis WiFi

Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.

Persoonlijk ontvangst

Professionele ontvangst en ondersteuning op locatie door de Hospitality Coördinator.

Gratis Flipover

Een flipover, whiteboard of glasboard voor notities zijn gratis te gebruiken op onze locaties.

Elektrische laadpalen

Bijna alle vestigingen beschikken over elektrische laadpalen voor het opladen van een elektrische auto.

Gratis parkeren

Veel van onze locaties bieden voldoende gratis parkeergelegenheid om je auto neer te zetten tijdens een dag vergaderen of flexwerken.

Voordeliger huren

Aantrekkelijke prijzen. Kantoren zijn te huur per uur, dag, week of maand.

Kantoorruimtes

Als zzp’er, ondernemer of accountmanager wil je professionaliteit uitstralen. people@places biedt de oplossing voor iedere ondernemer die op zoek is naar een flexibele werkplek of een tijdelijke eigen kantoorruimte. Huur een kantoor bij peoples@places. Flexibel, professioneel en betrouwbaar. Je kunt er bezoekers ontvangen, gesprekken voeren en geconcentreerd werken. En je ontmoet andere excellente professionals op je werkplek en vergroot je netwerk!

Sfeervol en gastvrij
Bij elke people@places vestiging worden jij en je bezoekers gastvrij ontvangen door onze gastheer of -vrouw. Een betrouwbaar en representatief visitekaartje als verlengstuk van jouw bedrijf. Iemand waar je op kan bouwen en die met oog voor detail en aandacht voor mensen zorgt voor een echt thuisgevoel.

Geen lange contracten, maar flexibel huren
De kantoren van people@places worden all-in verhuurd. Je geniet altijd van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren. Je zit bij ons niet vast aan lange huurcontracten, maar kunt binnenlopen op het moment dat het jou uitkomt. Huur je werkplek flexibel per uur, dag, week of maand. Meer ruimte nodig of een vaste eigen werkplek? Bekijk onze mogelijkheden.

Nog meer voordeel met de membercard
Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Lees meer over de voordelen van de membercard.

Geen lange contracten, maar flexibel huren

people@places biedt de oplossing voor iedere ondernemer die op zoek is naar een flexibele werkplek of een tijdelijke eigen kantoorruimte. Je zit bij ons niet vast aan lange huurcontracten, maar kunt binnenlopen op het moment dat het jou uitkomt. Huur werkplekken flexibel per uur, dag, week of maand.

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. De kantoren van people@places worden all-in verhuurd. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren.

Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Kijk dan snel naar onze membercards.

Meer ruimte nodig of een vaste eigen werkplek? Ook hierin bieden we diverse mogelijkheden voor korte en lange termijn.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Wendy Arnoldus

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen