Vergaderlocatie

people@places Apeldoorn

Vergaderlocatie Apeldoorn

Een vergaderlocatie die helemaal past bij de huidige tijdsgeest en inspeelt op de behoefte aan meer vrijheid, ondernemerschap en innovatie. Een van de mooiste en meest inspirerende plekken van Nederland. Welkom bij people@places Apeldoorn. Een vergaderen bij people@places Apeldoorn daagt je uit om uit je comfortzone te komen en inspireert je tot anders denken en doen en zet aan tot creativiteit.

De locatie is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het NS station, en gelegen aan de doorgaande weg met directe aansluiting op de A50 en de A1. Er is een sfeervolle brasserie aanwezig met coffee bar waar de gastvrouw een heerlijk kopje koffie zet om de dag goed te starten! Er is een grote event ruimte beschikbaar en er zijn zeer creatieve vergaderruimtes zoals de Zwaluwenburg met allemaal schrijfbare wanden voor een brainstormsessie.

Highlights

Uitermate geschikt voor

1-100 personen
12 vergaderzalen
Event Ruimte
Shuffle Club
Gratis parkeren
Inspirerende locatie

Adres

Wapenrustlaan 11
7321 DL Apeldoorn
Nederland

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen