Vergaderlocatie

people@places Harderwijk

Vergaderlocatie Harderwijk

Het congrescentrum in Harderwijk is de ideale locatie voor uw zakelijke meeting, vergadering, congres, seminar, presentatie of meerdaagse training. Van een vergadering voor vijf personen tot evenementen van tot 600 personen.

De monumentale panden op het voormalige kazernecomplex beschikken over 16 vergaderzalen tot 600 personen, een grand café met terras, parkrestaurant en een evenementenhal. Uiteraard zijn audiovisuele middelen in huis, is er gratis wifi en uitstekende catering. De evenementenhal is volledig naar eigen wens in te richten. Er kan groot materieel naar binnen worden gereden of ruim 600 stoelen worden neergezet voor een congres.

Ook zakelijke diners, beurzen en workshops worden met regelmaat in onze evenementenhal georganiseerd. people@places Harderwijk ligt direct aan de A28 (afslag 13) bij Harderwijk en aan de Veluwse bossen. Parkeren kan op één van de 1000 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Onze medewerkers begeleiden uw bijeenkomst van het begin tot het eind. Zij hebben de technische kennis, jaren ervaring en zorgen met hun no-nonsensmentaliteit dat uw dag slaagt!

Highlights

Uitermate geschikt voor

1-600 personen
18 vergaderzalen
Congreszaal
Trainingszalen
Gratis parkeren
Buitenactiviteiten

Adres

Ceintuurbaan 2
3847 LG Nederland
Nederland

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen