Vergaderlocatie

people@places Naarden

people@places Naarden

people@places Naarden is gevestigd in het pand Parc Gooimeer Naarden op bedrijventerrein Gooimeer in Naarden met alle mogelijke gemakken en moderne voorzieningen. De locatie ligt direct nabij de A1 (afslag 6) met een uitstekende bereikbaarheid vanaf Amersfoort, Amsterdam en Almere.

people@places Naarden vormt de ideale uitvalslocatie voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken. De compleet ingerichte vergaderzalen en kantoren worden verhuurd vanaf één uur. Een kantoor- of vergaderruimte bij people@places Naarden betekent een professionele werkomgeving voor elke ZZP-er, projectmanager, trainer of ondernemer. Zo leent het Auditorium zich perfect voor directievergaderingen of bedrijfspresentaties en in de vergaderzalen kunnen trainingen georganiseerd worden.

De coachruimtes zijn perfect voor een-op-een gesprekken of om even in alle rust te kunnen werken. De spreekkamers zijn perfect voor het houden van een werkoverleg, sollicitatiegesprek of coachgesprek.

Highlights

Uitermate geschikt voor

1-40 personen
4 vergaderzalen
Auditorium
Trainingszalen
Gratis parkeren
Restaurant

Adres

Gooimeer 1
1411 DC Naarden
Nederland

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen