Den Haag Spaansche Hof

Faciliteiten

Den Haag
Gratis WiFi
Je hebt altijd de beschikking over gratis draadloos internet door het gehele pand.
Den Haag
Presenteren
In elke zaal is een beamer of presentatiescherm aanwezig. Verbindt je laptop of smartphone en presenteer direct.
Den Haag
Openbaar Vervoer
De locatie is op loopafstand gelegen van diverse openbaarvervoer verbindingen.
Den Haag
Evenementen
De locatie is erg geschikt voor evenementen zoals diners, feestelijke aangelegenheden of netwerk events.
Den Haag
Catering
In samenwerking met een cateraar worden er diverse vergaderarrangementen aangeboden compleet met heerlijke lunch of een afsluitende borrel. Ook diners, uitgebreide lunches of buffetten zijn mogelijk.

Den Haag Spaansche Hof

Het Spaansche Hof is een voormalig stadspaleis aan de Westeinde in Den Haag. Het werd gebouwd in 1469 en fungeerde onder meer als woonhuis en ambassade. Het complex bestaat uit tien zalen en een binnentuin. Deze historische locatie met karakter is een monumentale toplocatie met alle rust, privacy en comfort voor jouw bijeenkomst. [email protected] Den Haag Spaansche Hof beschikt over tien stijlvol ingerichte zalen en een riante binnentuin. Elk met een eigen uitstraling en karakter, waardoor je steeds weer verrast wordt. Een wereld aan mogelijkheden dus voor een inspirerende zakelijke bijeenkomst. Met een plenaire zaal voor keynote speeches en presentaties. Meerdere subruimtes voor break-out sessies of workshops, en diverse salons en een riante binnentuin om te netwerken of te dineren. Er is een Live Stream Studio aanwezig voor Hybride bijeenkomsten.

In het pand zijn diverse kantoren en kantoorunits beschikbaar voor tijdelijke of permanente huur van 2 tot 20 personen. Een dag flexwerken is mogelijk is een eigen kantoor voorzien van kantoor meubilair en uiteraard razendsnelle WiFi.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel u graag alles over de mogelijkheden.

Esther van Vliet

Locatie

De locatie [email protected] Den Haag Spaansche Hof is gelegen aan de Westeinde in het centrum van de stad nabij de Grote Markt, de ministeries, het Binnenhof en vele andere hoogtepunten in de stad. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door de ligiing op loopafstand van De Grote Markt. Hier vind je diverse tram- en randstadraillijnen, die je binnen 3 minuten van en naar Den Haag Centraal Station brengen. Liever met de auto? Op steenworp afstand bevinden zich verschillende parkeergarages waaronder ‘City Parking’, ‘Grote Markt’ en de ‘Torenstraatgarage’.

Adres

Westeinde 12
2512 HD Den Haag

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
Amersfoort – Nijkerk

Amersfoort – Nijkerk

Apeldoorn

Apeldoorn

Arnhem Oost

Arnhem Oost

Arnhem Zuid

Arnhem Zuid

Culemborg

Culemborg

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Harderwijk

Harderwijk

Naarden

Naarden

Utrecht

Utrecht

Zutphen

Zutphen