Bedrijfsruimte verhuren

Bedrijfsruimte verhuren

Bedrijfsruimte verhuren wordt voor steeds meer pandbeheerders en vastgoedeigenaren als een flinke uitdaging ervaren nu de vastgoedmarkt verandert. Met onze innovatieve hybride vastgoedvorm zorgen we bij people@places voor een slimme oplossing, die vastgoedbeheerders en -eigenaren interessante voordelen biedt. Wij verhuren uw bedrijfsruimte op basis van flexibiliteit en hospitality, waarbij uw opbrengst per m2 groeit terwijl uw risico vermindert.

Uw bedrijfsruimte verhuren aan meerdere huurders

Vergaderzalen en bedrijfsruimte verhuren vergt creativiteit en aanpassingsvermogen nu de traditionele vastgoedmarkt een steeds flexibeler vorm aanneemt. Zowel onder zzp’ers en mkb’ers als onder corporates groeit de vraag naar flexibele werkplekken steeds harder. Grotere bedrijfsruimtes en vergaderruimtes worden daardoor steeds minder vaak aan één klant verhuurd, nu ownership terrein verliest aan de deeleconomie. Dit brengt voor u een levensgroot risico op leegstand met zich mee. Om dit risico te verkleinen kunt u kleine bedrijfsruimtes en vergaderzalen verhuren aan meerdere huurders. Dat heeft echter als keerzijde dat het in de praktijk zeer arbeidsintensief blijkt. Daarom komt people@places met een innovatief, duurzaam hybride vastgoedconcept om uw bedrijfsruimte en vergaderzalen te verhuren. Hierin brengen wij de flexibele vraag en het vaste aanbod samen, waarbij flexibiliteit en hospitality uw opbrengst per m2 verhogen.

Onze Hospitality Coördinator, het gastvrije gezicht van uw bedrijfsruimte

Bij people@places staat het menselijke aspect altijd op de eerste plaats. We hebben ownership en voelen ons verantwoordelijk voor degenen aan wie we uw bedrijfsruimte verhuren, maar ook voor hun bezoekers. In ons hybride vastgoedconcept speelt gastvrijheid dan ook een sleutelrol. Niet voor niets luidt ons motto ‘good places, excellent people’! Onze professionele Hospitality Coördinator is daarvan misschien wel het meest tastbare bewijs. Zij zorgt als gastvrouw voor veel méér dan alleen een prettige ontvangst voor bezoekers. Zij is bijvoorbeeld altijd op de hoogte van wat er in uw pand gebeurt. Zo maken we van uw bedrijfsruimte op een betrokken en betrouwbare manier een ‘excellent place’ voor flexibele en vaste huurders.

Zorgeloos uw bedrijfsruimte verhuren

Bij people@places maken we uw bedrijfsruimte en vergaderzalen commercieel en operationeel succesvol. Sfeervol, eigentijds en professioneel, voorzien van alle moderne faciliteiten en catering, dát is de werkomgeving waar wij voor staan! Bij het verhuren van uw bedrijfsruimte bieden we u ook de mogelijkheid om u qua dienstverlening totaal te ontzorgen. Zo verzorgen we, indien u dat wenst, bijvoorbeeld ook de administratieve back-office en het property management voor u. Wilt u weten wat we concreet voor u kunnen betekenen? Belt of mailt u ons gerust voor een geheel vrijblijvende kennismaking. We zijn er graag voor u!

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen