Kantoorruimte verhuren

Kantoorruimte verhuren

Kantoorruimte verhuren in een veranderende vastgoedmarkt is voor veel vastgoedeigenaren en pandbeheerders een grote uitdaging. Bij people@places bieden we de oplossing met een innovatieve hybride vastgoedvorm, die vastgoedeigenaren en -beheerders aantrekkelijke voordelen oplevert. Op basis van hospitality en flexibiliteit verhuren wij uw kantoorruimte, waarbij uw risico afneemt en uw huuropbrengst per m2 stijgt.

Uw kantoorruimte verhuren in een veranderende vastgoedmarkt

Uw vergaderzalen en kantoorruimte verhuren vraagt om creatief denkvermogen nu de traditionele vastgoedmarkt verandert van vast naar flexibel. Zowel zzp’ers en mkb’ers als corporates hebben steeds meer behoefte aan flexibele werkplekken. Deeleconomie wordt steeds belangrijker dan ownership, waardoor grotere kantoorruimtes en vergaderzalen steeds minder aan één klant worden verhuurd. Uw risico op leegstand is in zulke situaties levensgroot. Kleine kantoorruimtes verhuren aan meerdere huurders is minder risicovol, maar wel zeer arbeidsintensief. Daarom komt people@places met een innovatieve, duurzame hybride vastgoedvorm voor het verhuren van uw kantoorruimte en vergaderruimtes. Hierin brengen wij de flexibele vraag en het vaste aanbod samen in een concept waar hospitality en flexibiliteit uw huuropbrengst per m2 verhogen.

Onze Hospitality Coördinator, uw visitekaartje

Bij people@places stellen we het menselijke aspect altijd voorop. We hebben ownership en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gasten aan wie we uw kantoorruimte verhuren. Gastvrijheid speelt dan ook een prominente rol in ons hybride vastgoedmodel. ‘Good places, excellent people’ is immers niet voor niets ons motto. Eén van de meest concrete voorbeelden daarvan is onze professionele Hospitality Coördinator, die méér dan alleen een uitstekende gastvrouw is. Onze Hospitality Coördinator zorgt naast een prettige ontvangst ook dat zij altijd weet wat er in uw pand gebeurt. Daarmee verzekeren we uw huurders dat uw kantoorruimte altijd een ‘excellent place’ is. Een professionele, sfeervolle en eigentijdse werkomgeving, voorzien van catering en alle technologische faciliteiten, daar staan we voor! Zo creëren we op een betrokken en betrouwbare manier een prettige kantoorruimte die aantrekkelijk is voor zowel flexibele als vaste huur.

Zorgeloos uw kantoorruimte verhuren

Als we uw vergaderzalen en kantoorruimte verhuren, kunnen we u totaal ontzorgen qua dienstverlening. Zo kunnen we, indien u dat wenst, ook het property management en de administratieve back-office voor u verzorgen. Bent u benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen in het commercieel en operationeel succesvol maken van uw kantoorruimte? Bel of mail ons gerust voor een geheel vrijblijvende kennismaking. We zijn u graag van dienst!

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen