Receptiedienst

Receptiedienst

Een professionele receptiedienst zorgt voor een hartverwarmende eerste indruk bij huurders en bezoekers van uw kantoorgebouw. En bezoekers die zich thuis voelen, komen graag nog eens terug. Juist nu kantoorgebouwen steeds vaker flexibel worden verhuurd, kan zo’n gastvrije ontvangst de loyaliteit van uw huurders versterken. De Hospitality Coördinator van [email protected] weet als geen ander hoe zij daarin het verschil kan maken. Zij geeft uw bezoekers dat warme en gastvrije welkom, maar doet nog zoveel méér dan dat. ‘Good people, excellent places’, dat is waar we bij [email protected] voor staan!

Onze receptiedienst, uw visitekaartje

Nu de traditionele vastgoedmarkt verandert van vast naar flexibel, zoeken ondernemers steeds vaker naar flexibele werkplekken. Zzp’ers, mkb’ers en zelfs corporates zitten daardoor steeds minder vast aan één vaste kantoorlocatie. Wilt u de loyaliteit van de huurders van uw kantoorgebouw versterken en verzekerd zijn van een goede huuropbrengst? Kies dan voor de professionele receptiedienst van [email protected] Onze Hospitality Coördinator is een betrouwbaar, gastvrij en representatief visitekaartje van uw kantoorgebouw, iemand waar u op kunt bouwen! Met oog voor detail en aandacht voor mensen zorgt zij voor een echt thuisgevoel bij uw bezoekers.

Receptiedienst die verder gaat

Bij peo[email protected] geloven we dat zo’n thuisgevoel méér is dan alleen een warm welkom. Niet alleen de eerste indruk moet goed zijn, maar ook de tweede, derde en volgende indrukken. Daarom gaat onze receptiedienst veel verder dan alleen de conventionele receptiedienst, waarbij een gastvrouw uw bezoekers welkom heet. Onze Hospitality Coördinator ondersteunt uw bezoekers bijvoorbeeld ook in facilitaire zaken, zoals bijvoorbeeld het aansluiten van een beamer. Bovendien is ze altijd op de hoogte van wat er in het gebouw gebeurt. Zo zorgt zij ervoor dat uw kantoorgebouw met recht een ‘excellent place’ is, een sfeervolle, verzorgde en eigentijdse werkomgeving.

Uw receptiedienst zorgeloos uitbesteden

Wilt u uw receptiedienst zorgeloos uitbesteden? U kunt uw receptiedienst met een gerust hart toevertrouwen aan de Hospitality Coördinator van [email protected] Belt of mailt u ons gerust voor meer informatie en / of een vrijblijvende kennismaking.

Onze locaties

Elke [email protected] locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
Amersfoort – Nijkerk

Amersfoort – Nijkerk

Apeldoorn

Apeldoorn

Arnhem Oost

Arnhem Oost

Arnhem Zuid

Arnhem Zuid

Culemborg

Culemborg

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Harderwijk

Harderwijk

Naarden

Naarden

Utrecht

Utrecht

Zutphen

Zutphen