Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Wilt u uw vastgoedbeheer uitbesteden? Voor professioneel vastgoedbeheer bent u bij people@places aan betrouwbaar adres. Zowel voor vastgoedeigenaren als voor vastgoedbeheerders verzorgen wij het beheer van kantoor- en vergaderruimtes, receptiediensten en catering. Met gevoel voor kwaliteit, oog voor detail en aandacht voor mensen maken we uw vastgoed commercieel en operationeel succesvol.

Uw vastgoedbeheer zorgeloos uitbesteden

‘Good places, excellent people’, dat is het motto van people@places. Met competente en gekwalificeerde mensen zorgen we voor excellente werk- en vergaderplekken die aantrekkelijk zijn voor flexibele en vaste huur. Onze Hospitality Coördinator speelt daarin een hoofdrol. Zij staat garant voor een hartelijk en gastvrij onthaal, maar zorgt ook dat uw pand er altijd perfect verzorgd uitziet. Zo bieden we bezoekers van uw pand op een betrouwbare, betrokken en gastvrije manier een sfeervolle, eigentijdse en professionele werkomgeving.

Meer opbrengst, minder risico

Als u uw vastgoedbeheer uitbesteedt aan people@places, profiteert u van de voordelen van onze slimme hybride vastgoedvorm. In een innovatief concept waarin gastvrijheid en flexibiliteit centraal staan, verhogen we uw huuropbrengst per m2, terwijl uw risico vermindert. Met dit concept spelen we adequaat in op de veranderende vastgoedmarkt, waarin steeds meer behoefte ontstaat aan flexibele werkplekken. Flexibiliteit speelt in ons vastgoedbeheer dan ook een belangrijke rol. Als vastgoedbeheerder zijn we in staat om deze flexibele vraag op passende wijze samen te brengen met het vaste aanbod.

Vastgoedbeheer door people@places

Als we uw vastgoed beheren, kunnen we u naast de operationele zaken ook de administratieve back-office uit handen nemen. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van vastgoedbeheer concreet voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op; we maken graag kennis met u. Ook wanneer u verdere vragen heeft over vastgoedbeheer, helpen wij u graag.

Onze locaties

Elke people@places locatie is uniek dankzij de persoonlijke touch van onze gastheren/-vrouwen en biedt compleet ingerichte flex- en vergaderruimtes. Laat je inspireren en boek een vergaderruimte of spreekkamer op een van onze locaties.
cover_amersfoort

Amersfoort

apeldoorn_cover

Apeldoorn

cover_arnhem_oost

Arnhem Oost

arnhem_zuid_cover

Arnhem Zuid

cover_culemborg

Culemborg

denhaag_cover_tijdelijk

Den Haag

deventer_cover

Deventer

cover_harderwijk_bouweninfra

Harderwijk

hoofddorp_cover

Hoofddorp

cover_naarden

Naarden

nijkerk_cover

Nijkerk

rotterdam_cover

Rotterdam

vergaderlocatie_nieuwe_vaart_utrecht_6

Utrecht

zutphen_cover

Zutphen